Spring naar inhoud

“The end of the computers as we know it”?

30 augustus 2012
The End Of Computers

Als je je afvraagt waarom HP, Dell en andere computerproducten denken dat “het einde van de computers zoals wij ze kennen” dichtbij is, dan komt dat niet door de Ipad. Het zijn ontwikkelingen waar bedrijven zoals Corning mee bezig zijn. Corning ken je wellicht van hun Gorilla Glass, toegepast in mobiele telefoons en tablets. Maar de ontwikkelingen in onderstaand filmpje gaan natuurlijk veel verder.

De grafische interfaces zijn natuurlijk mock-ups, maar zetten mij in ieder geval wel aan het denken. Over de toekomstige manier van presentatie van informatie. Over interactie met de gebruiker. En over een alomaanwezig medium. Hoe zou de Business Intelligence zich kunnen ontwikkelen? Een compleet nieuwe dimensie van Mobile BI…!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: