Spring naar inhoud

“Tijd voor meer trots bij ZP-ers”

28 juli 2014

“Tijd voor meer trots bij ZP-ers”, schrijft ZiPconomy vandaag. Ik ben het hier helemaal mee eens! Kennis, flexibiliteit en passie voor je vak, dat zijn de sleutelwoorden. Ik heb de stellige overtuiging dat deze kernkwaliteiten een verschil gaan maken in de “nieuwe economie”. Dat de economie gaat veranderen, dat is een feit. Hoe die gaat veranderen, dat weten we nog niet, maar dat ZP-ers hier een grote rol in gaan spelen, dat staat wat mij betreft als een paal boven water. En daar ben ik nu al trots op! Lees het volledige artikel hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: